ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμιλιάνο Σάλα: Το σοκαριστικό - προφητικό μήνυμα πριν "πετάξει" (AUDIO)

CAPTION CORRECTS THE YEAR Supporters gather to pay tribute to Argentinian soccer player Emiliano Sala, in Nantes, western France, Tuesday, Jan. 22, 2019. The search for the missing plane taking Argentine soccer player Emiliano Sala to his new team in Wales was called off for the night on Tuesday with authorities not expecting to find any survivors in the English Channel. (AP Photo/David Vincent)
CAPTION CORRECTS THE YEAR Supporters gather to pay tribute to Argentinian soccer player Emiliano Sala, in Nantes, western France, Tuesday, Jan. 22, 2019. The search for the missing plane taking Argentine soccer player Emiliano Sala to his new team in Wales was called off for the night on Tuesday with authorities not expecting to find any survivors in the English Channel. (AP Photo/David Vincent) AP

Το ηχητικό μήνυμα που έστειλε σε φίλους του στο WhatsApp ο Εμιλιάνο Σάλα, λίγο πριν "πετάξει" για το Κάρντιφ και εξασφανιστεί το αεροσκάφος που τον μετέφερε, σοκάρει.

Ο Εμιλιάνο Σάλα εξακολουθεί να αγνοείται, αφού τα ίχνη του αεροσκάφους που τον μετέφερε από τη Νάντη στην Ουαλία, έχοντας πάρει μεταγραφή στην Κάρντιφ, εξασφανίστηκαν από τα ραντάρ πάνω από τα νησιά της Μάγχης.

Λίγο προτού "πετάξει" για το Κάρντιφ ο Αργεντινός στράικερ, ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, απέστειλε ηχητικό μήνυμα στο WhatsApp σε ένα γκρουπ φίλων του, το οποίο σοκάρει. Ένα προφητικό μήνυμα:

"Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι... πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου... Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!".

Ο Σάλα είχε γίνει η ακριβότερη μεταγραφή της Κάρντιφ, η οποία δαπάνησε 17 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ναντ. "Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να είναι ακόμη ζωντανοί", υποστήριξε ο επικεφαλής των ερευνών για την τύχη των επιβαινόντων στο αεροπλάνο που αγνοείται.

Χιλιάδες Γάλλων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Νάντης και προσευχήθηκαν για τον ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγες ημέρες - πριν μεταγραφεί δηλαδή στην Κάρντιφ - ανήκε στην ομάδα της πόλης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ