ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμιλιάνο Σάλα: Άρχισαν και πάλι οι έρευνες, δύο αεροπλάνα στον αέρα για τον εντοπισμό του

In this his picture taken on Nov. 4, 2018, Argentine soccer player, Emiliano Sala, of the FC Nantes club, western France, reacts after scoring during a soccer match against Guingam, in Nantes, France. The French civil aviation authority says Emiliano Sala was aboard a small passenger plane that went missing off the coast of the island of Guernsey. (AP Photo/David Vincent)
In this his picture taken on Nov. 4, 2018, Argentine soccer player, Emiliano Sala, of the FC Nantes club, western France, reacts after scoring during a soccer match against Guingam, in Nantes, France. The French civil aviation authority says Emiliano Sala was aboard a small passenger plane that went missing off the coast of the island of Guernsey. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Τα σωστικά συνεργεία άρχισαν ξανά από το πρωί της Τετάρτης τις έρευνές τους πάνω από τα νερά της Μάγχης για τον Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο, με δύο αεροπλάνα να ηγούνται της επιχείρησης.

Η αγωνία για την ανέρευση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος και το οποίο εξαφανίστηκε από όλα τα ραντάρ όταν βρισκόταν πάνω από τη Μάγχη, την ώρα που ο παίκτης ταξίδευε από την Νάντ στην Ουαλία για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Κάρντιφ, συνεχίζονται.

Οι ελπίδες για να βρεθούν ζωντανοί οι δύο άνδρες είναι πλέον ελάχιστες λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας που υπάρχει στην περιοχή (είναι αγνοούμενοι για πάνω από ένα 24ωρο), με τα σωστικά συνεργεία να καταβάλλουν πάντως υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

Το βράδυ της Τρίτης οι έρευνες σταμάτησαν μετά τη δύση του ηλίου, ωστόσο από το πρωί της Τετάρτης, με το που βγήκε το πρώτο φως της ημέρας, άρχισαν και πάλι οι έρευνες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία.

"Έχουμε ξαναρχίσει τις έρευνες. Δύο αεροπλάνα απογειώνονται και θα ψάξουν μία στοχευμένη περιοχή που πιστεύουμε πως έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να βρούμε κάτι, με βάση την παλίροια και τον καιρό την στιγμή που εξαφανίστηκε.

Οι παράκτιες περιοχές γύρω από το Alderney και τα πεδινά βράχια και τα νησιά θα ελεχθούν από τον αέρα", αναφέρει η σχετική ενημέρωση της τοπικής αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός και ο πιλότος, είναι και ο Κλάουντιο Ρανιέρι που βοήθησε πολύ στην εξέλιξή του στην Ναντ, ο οποίος δήλωσε για τον Εμιλιάνο Σάλα:

"Είναι ένας φανταστικός παίκτης που έδινε πάντα τον καλύτερο εαυτό του όταν δουλεύαμε μαζί στην Γαλλία. Όπως όλοι οι άλλοι, ήμουν συντετριμμένος όταν άκουσα τα νέα το πρωί της Τρίτης πως ο Εμιλιάνο ήταν σε εκείνο το αεροσκάφος.

Ο Εμιλιάνο είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Γνωρίζοντάς τον ως άτομο, είναι μαχητής. Μαζί με τις οικογένειες της Ναντ και της Φούλαμ προσεύχομαι και εγώ για τον Εμιλιάνο και την οικογένειά του".

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ