ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελιουνούσι: "Χάσαμε 6-0 και οι οπαδοί μάς είπαν δεν πειράζει, σας αγαπάμε"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι παραχώρησε συνέντευξη σε νορβηγικό ΜΜΕ κι αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην Καραμπάχ, αποκαλύπτοντας πως οι φίλοι της ομάδας, παρά την ήττα με 6-0 απ' την Τσέλσι, τους έστελναν μηνύματα αγάπης.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ύστερα από μία σεζόν στον Ολυμπιακό, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό το Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα τη Καραμπάχ ως δανεικός απ' τους "ερυθρολεύκους".

Με αφορμή το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα ομάδα του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως, παρά την ήττα με 6-0 απ' την Τσέλσι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι φίλαθλοι της ομάδας συνέχιζαν να τους στηρίζουν, στέλνοντας μηνύματα αγάπης.

"Αυτό που με έχει εκπλήξει στην πόλη του Μπακού, είναι πως έχει τόσο πλάκα. Είχα πάει εκεί 1-2 φορές με την Εθνική ομάδα, αλλά μετά είδαμε τα ξενοδοχεία και τα στάδια. Έχουν επενδύσει πολύ για να βελτιώσουν την πόλη. Υπάρχουν μεγάλα κτίρια, δρόμοι και ρεστοράν. Ζω πολύ καλά σε μια καλή περιοχή με πολλά πολυτελή καταστήματα. Έμεινα έκπληκτος", ανέφερε ο Ελιουνούσι και συνέχισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα από οικονομικής άποψης: "Έχω συμβόλαιο με το οποίο είμαι χαρούμενος".

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην ήττα με 6-0 από την Τσέλσι για το Champions League: "Χάσαμε την τακτική μας σε αυτό το παιχνίδι. Αλλάξαμε σε 3-5-2 για να εγκλιματιστούμε στο ματς, αλλά δεν είχαμε παίξει με αυτή τη διάταξη νωρίτερα. Είχαμε προπονηθεί μόνο μια φορά και οι παίκτες δεν ήταν σίγουροι στον σχηματισμό. Πήραμε ένα κανονικό μάθημα".

Για τον αγώνα με τη Ρόμα (ήττα με 1-2), ο Νορβηγός σημείωσε: "Τα πράγματα ήταν καλύτερα ενάντια στη Ρόμα. Εκεί παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τον πόντο, ήμασταν κοντά. Αποτελεί μάθημα αυτό για την Καραμπάγκ. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε πρώτη φορά στο Champions League. Οι οπαδοί μας, πάντως, μας στηρίζουν έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και μετά την ήττα με 6-0 από την Τσέλσι, λάβαμε πολλά μηνύματα. "Σας αγαπάμε, όπως και να 'χει". Είναι χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την ομάδα στο Champions League".

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της γλώσσας, ανέφερε: "Τουλάχιστον, έχω μάθει τα ονόματα των παικτών. Η γλώσσα είναι μια μίξη τουρκικών και ρωσικών. Σκέφτομαι να παρακολουθήσω μαθήματα ρωσικών, γιατί πιστεύω πως είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τις γλώσσες. Ο προπονητής μας, μιλάει λίγα αγγλικά, αλλά υπάρχουν πολλοί διεθνείς παίκτες, άρα υπάρχουν μεταφραστές για εμάς. Όταν μιλάει ο κόουτς, έχουμε τους μεταφραστές που μας μεταφράζουν αυτά που λέει, στα αγγλικά. Θα δω, αν θα μάθω λίγα ρωσικά".

Τέλος, αναφέρθηκε στο χρόνο συμμετοχής του: "Μόλις άρχισα. Έπαιξα τρία 90λεπτα στο πρωτάθλημα και παρατήρησα πως είχε περάσει καιρός από τότε που έπαιζα σε φουλ ρυθμούς. Χρειάζεται χρόνος, όμως, να συνηθίσω την ομάδα. Είχα έναν ρόλο-κλειδί στην ομάδα, όταν παίζαμε 4-2-2-1-1. Είμαι πίσω από την κορυφή και τρέχω πολύ πάνω-κάτω. Είμαι πολύ καλά με αυτόν τον σχηματισμό, αλλά δεν έχουμε παίξει έτσι στο Champions League. Ίσως να το κάνουμε ενάντια στην Ατλέτικο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ