ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελεύθερος ο Μπόρχα, ψάχνει το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του!

Ελεύθερος ο Μπόρχα, ψάχνει το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του!

Ο Φέλιξ Μπόρχα, η "κόμπρα του Ισημερινού" που... δεν δάγκωσε στην Ελλάδα, έμεινε ελεύθερος από την Ελ Νασιονάλ και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρική του καριέρας.

Τον είχαμε μνημονεύσει σε σχετικό αφιέρωμα στο Sport24.gr, αναζητώντας τα ξεχασμένα ίχνη του. Άλλωστε, τέτοιες μορφές θέλεις πάντα να ξέρεις τι κάνουν και πού βρίσκονται. Ο λόγος για την "κόμπρα του Ισημερινού", τον ένα και μοναδικό Φέλιξ Μπόρχα, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος και ωραίος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τον... θαυμάσαμε στον Ολυμπιακό, λέτε να τον ξαναδούμε στα μέρη μας; Πολύ δύσκολο έως απίθανο...

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε δώσει ένα σκασμό λεφτά για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε σπαταλήσει 1.000.000 ευρώ για να τον κλείσει. Προηγουμένως, ο Μπόρχα είχε 49 συμμετοχές με τη Νασιονάλ Κίτο και κατάφερε να σκοράρει 27 φορές. Βγήκε κορυφαίος σκόρερ στο Κόπα Λιμπερταδόρες, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο πρωτάθλημα Clausura χρίστηκε διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, εν ολίγοις όλα πήγαιναν πρίμα. Έτσι μπήκε στο μάτι του Τροντ Σόλιντ και φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα έπαιξε κατά σειρά σε: Πουέμπλα, Λίγκα ντε Κίτο, Τσίβας (στις ΗΠΑ), Ρούνα, Ρεάλ Γκαρσιλάσο, Νότια Κίνα και ξανά Ελ Νασιονάλ. Το πρωτάθλημα στο Εκουαδόρ τελείωσε, με την Ελ Νασιονάλ να τερματίζει 2η και τον Μπόρχα να σκοράρει 1 γκολ σε 17 ματς, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται!

Στα 34 του παραμένει ελεύθερος και εκτός από την αγορά της Ασίας (Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Κίνα) έχει προταθεί και αλλού. Δεν τα παρατά και βγάζει ακόμα το ψωμί του από το ποδόσφαιρο!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ