ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Sudamericana η Λανούς του Λέτο

Εκτός Sudamericana η Λανούς του Λέτο
Τσαπεκοένσε

Λιμπερτάδ και Λανούς έχασαν το τρένο της πρόκρισης στους "8" του Copa Sudamericana στη διαδικασία των πέναλτι από Ντεφενσόρ και Τσαπεκοένσε αντίστοιχα (VIDEOS).

Με δυο παιχνίδια ολοκληρώθηκε η φάση των "16" για το Copa Sudamericana. Και στα δυο ματς είχαμε μικρές εκπλήξεις, αφού Λανούς και Λιμπερτάδ έμειναν εκτός συνέχειας από Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και Τσαπεκοένσε.

Η αναμέτρηση Ντεφενσόρ - Λανούς έληξε δίχως σκορ με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση και τη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Αγκίρε των Αργεντινών αστόχησε από τα 11 βήματα με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση η Σπόρτινγκ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 80ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο πέρασε και ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος χτύπησε το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του.

Τέλος στο άλλο ματς, όλα έγιναν στα πρώτα 8 λεπτά της αναμέτρησης! Η Λιμπερτάδ άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Μενσία, για να ισοφαρίσει για την Τσαπεκοένσε ο Τούλιο Ντε Μέλο στο 8'. Όπως και στο άλλο παιχνίδι, έτσι κι εδώ χάθηκε το πρώτο πέναλτι με τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρόκριση. Η Τσαπεκοένσε τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες!

Τα ζευγάρια της φάσης των "8"

Σάντα Φε - Ιντεπεντιέντε

Σπορτίβο Λουκουένο - Ατλέτικο Παραναένσε

Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ - Ουρακάν

Ρίβερ Πλέιτ - Τσαπεκοένσε



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ