ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EkstraBladet: "Πιθανότατα στη Γερμανία το Γουλβς - Ολυμπιακός και όλα τα ματς σε Champions & Europa League"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα, EkstraBladet, όλα τα εναπομείναντα ματς σε Champions και Europa League - μεταξύ τους και η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό - θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στη Γερμανία.

Απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί για τη συνέχεια των δυο διοργανώσεων της UEFA, Champions League και Europa League, αλλα σύμφωνα με την EkstraBladet προκρίνεται η λύση να διεξαχθούν όλα τα εναπομείναντα ματς της σεζόν - μεταξύ αυτών και η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό (1-1 το πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης) για την πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερης - σε μία χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη δανέζικης εφημερίδας αυτή η χώρα είναι η Γερμανία. Το working group της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας προκρίνει - όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα - τη διεξαγωγή όλων των ματς κεκλεισμένων των θυρών επί γερμανικού εδάφους τον Αύγουστο (όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν στις εθνικές διοργανώσεις) γιατί η χώρα έχει ελέγξει την πανδημία, αλλά και αποφευχθούν οι μετακινήσεις μεταξύ διαφορετικών χωρών (άρα να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού).

Έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με αυτό το πλάνο, οι ομάδες θα μετακινούνται με ιδιωτικά τζετ, ενώ η UEFA επεξεργάζεται την αποζημίωση σε Κωνσταντινούπολη και Γκντανκ. Στις δυο πόλεις οικοδέσποινες των δυο τελικών (Champions League και Europa League).

Παράλληλα τονίζεται ότι η ιδέα που έχει πέσει το τραπέζι για μονά ματς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες κυρίως λόγω της εκτιμώμενης απώλειας εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Όσον αφορά στο Europa League μιλάμε για τις ρεβάνς, ενώ δεν έχουν διεξαχθεί τα πρώτα ματς σε δυο ζευγάρια (Σεβίλλη - Ρόμα και Ίντερ - Χετάφε).

Όσον αφορά στο Champions League ήδη έχουν διεξαχθεί οι τέσσερις ρεβάνς και έχουν προκριθεί στα προημιτελικά οι Παρί Σεν-Ζερμέν (απέκλεισε την Ντόρτμουντ), Αταλάντα (απέκλεισε τη Βαλένθια), Ατλέτικο (απέκλεισε τη Λίβερπουλ) και Λειψία (απέκλεισε την Τότεναμ).

Απομένουν δηλαδή να διεξαχθούν οι εναπομείνασες ρεβάνς της φάσης των 16. Οι αναμετρήσεις δηλαδή Μπαρτσελόνα - Νάπολι, Γιουβέντους - Λιόν, Μπάγερν - Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ