Εξονυχιστικές εξετάσεις για Οφόε από Λέγκια

Εξονυχιστικές εξετάσεις για Οφόε από Λέγκια

Η μετεγγραφή του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στην Κρασνοντάρ δεν προχώρησε, από τη Ρωσία αναφέρουν πως υπήρξε πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις του Βέλγου και γι' αυτό η Λέγκια τον υπέβαλλε σε έλεγχο για να φανεί αν υπάρχει πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε ήταν βασικός μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αφού άρεσε πολύ στον προπονητή της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι. Οι διαπραγματεύσεις κρατούσαν μέρες με τη Λέγκια, ο παίκτης είχε ψηθεί να έρθει στην Ελλάδα, όμως μπήκε στη μέση η Κρασνοντάρ, προσφέροντας 3.500.000 ευρώ στους Πολωνούς και βρέθηκε εκείνη πλέον σε θέση οδηγού και έτοιμη να τον αποσπάσει.

Εντούτοις, η μετεγγραφή χάλασε και από τη Ρωσία αναφέρουν ότι ήταν ιατρικοί λόγοι που δεν προχώρησε το deal. Το γεγονός αυτό θορύβησε τη Λέγκια και αποφάσισε να υποβάλει σε εξονυχιστικό έλεγχο τον 28χρονο Βέλγο άσο, φοβούμενη για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του. Μένει να δούμε αν όντως υπήρχε πρόβλημα και αν ναι, τότε στάθηκε τυχερός και ο Ολυμπιακός, ώστε να μην προκύψει νέος... Εμποκανί.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24