ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξι συνεργάτες του από τον Παναθηναϊκό πήρε μαζί ο Στραματσόνι

Έξι συνεργάτες του από τον Παναθηναϊκό πήρε μαζί ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκε από την Σπάρτα Πράγας το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Αντρέα Στραματσόνι στον σύλλογο της Τσεχίας με έξι εξ αυτών να έχουν δουλέψει με τον Ιταλό προπονητή και στον Παναθηναϊκό.

Ούτε έναν, ούτε δυο αλλά δέκα συνεργάτες που θα ασχολούνται με την ομάδα πλην του ιατρικού τιμ και των φυσιοθεραπευτών θα έχει στη Σπάρτα Πράγας ο Αντρέα Στραματσόνι.

Εξ αυτών οι έξι έχουν συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό και στον Παναθηναϊκό κάτι το οποίο δείχνει πως ο Ιταλός τεχνικός εμπιστεύεται το τιμ του και τους παίρνει μαζί του.

Η Σπάρτα ανακοίνωσε στην διάρκεια της Τρίτης το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Ιταλό προπονητή στη θητεία του στον σύλλογο της Τσεχίας και μεταξύ αυτών βρίσκονται οι Λεωνίδας Βόκολος (τεχνικός διευθυντής), Ρομπέρτο Μούτσι (βοηθός προπονητή) και Ομάρ Ντανέσι (βοηθός προπονητή), Μάριο Γκαλίνοβιτς (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Φεντερίκο Πανοντσίνι θα αναλάβει επικεφαλής των γυμναστών έχοντας δυο ακόμα βοηθούς ενώ ο Βιντσέζο Σάσο θα είναι ο αναλυτής των αντιπάλων.

Και οι έξι προαναφερθέντες είχαν δουλέψει με τον Ιταλό τεχνικό στον Παναθηναϊκό και αυτός τους εμπιστεύτηκε και στη νέα του ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ