ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Μαραντόνα με τους διαιτητές, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο!

Έξαλλος ο Μαραντόνα με τους διαιτητές, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο!

Μετά την πρώτη του ήττα στο Μεξικό ως προπονητής της Ντιράντος ντε Σιναλόα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατευθύνθηκε προς το διαιτητικό τρίο, θεωρώντας τους υπεύθυνους για το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και ένας θρύλος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μπορεί να βγει εκτός εαυτού. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν σαν "ταύρος σε υαλοπωλείο" μετά το τέλος του αγώνα Οαχάκα - Ντιράντος ντε Σιναλόα και την ήττα της ομάδας του με 1-0.

Ο Αργεντινός προπονητής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, κατευθυνόμενος προς το διαιτητικό τρίο. Αιτία για αυτή την αντίδραση του Ντιεγκίτο η ανεκτικότητα του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας.

"Ευχόμουν να δω ένα καλό ματς, αλλά είναι ντροπή. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Αν είχαμε καλούς διαιτητές θα βλέπαμε σίγουρα ένα τρομερό ματς, επειδή οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά" είπε ο Μαραντόνα στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς και ολοκλήρωσε με ειρωνικό ύφος πως "πάντα κάποιος πρέπει να χτυπάει το μπαλόνι, σωστά;" αναφερόμενος προς το διαιτητικό τρίο που τίναξε στον αέρα το ματς.

Ακόμα, ο 58χρονος προπονητής σκέφτεται να καταφύγει στην FIFA για αυτό το θέμα: "Υπήρχαν πολύ δυνατές κλωτσιές στο ματς. Πρέπει να τα εξαλείψουμε όλα αυτά, γι' αυτό και ετοιμάζω μία αρχική αναφορά προς την FIFA. Δεν μπορεί να χτυπάνε έτσι ένα συνάδελφο, έναν άνθρωπο που κάνει για να ζήσει. Θα πρέπει να το κερδίζετε κανονικά!".

Μένει να φανεί αν τα λόγια του Μαραντόνα, γίνουν πράξη και κινηθεί επίσημα προς την παγκόσμια ομοσπονδία.

Δείτε στιγμές από τις διαμαρτυρίες του Ντιεγκίτο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ