ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαγριωμένος Λόβρεν στο Instagram εναντίον Ράμος: "Είστε μ@#@"

Εξαγριωμένος Λόβρεν στο Instagram εναντίον Ράμος: "Είστε μ@#@"

Βεντέτα μεταξύ Ράμος και Λόβρεν έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τον Κροάτη, αμέσως μετά το 3-2 να επιτίθεται μέσω live στο Instagram στους Ισπανούς και τον αρχηγό της Ρεάλ (VIDEO).

Είχαμε συνηθίσει τον Ντέγιαν Λόβρεν σε πιο χιουμοριστικές αντιδράσεις και δηλώσεις, ωστόσο ο στόπερ της Λίβερπουλ μετά το 3-2 της Κροατίας επί της Ισπανίας ξέφυγε στο live που έκανε για τους "followers" του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο "κόκκινος" στόπερ αφού έκανε μία χειρονομία με τον αγκώνα του, "δείχνοντας" με αυτή την κίνηση τον Σέρχιο Ράμος, άρχισε να λέει: " Χαχα! 3-2! Εμπρός, μίλα τώρα φίλε... Φίλε! Είστε ένα μάτσο μ@#@"

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός κάλυψε τη σημαία της Ισπανίας και είπε: " Μόνο αυτή η πλευρά (σ.σ. η Κροατία). Τώρα νίκη με την Αγγλία και φεύγουμε ως αρχηγοί..."

Οι δύο ποδοσφαιριστές κοντράρονται με δηλώσεις, μετά τον τελικό του Champions League όταν σε μία μονομαχία με τον Ράμος ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον ώμο και αποσύρθηκε από την αναμέτρηση. Τότε, ο Λόβρεν είχε τονίσει: " Κάνει πολλά περισσότερα λάθη απ' ότι εγώ, αλλά αυτός είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Ρονάλντο στην ομάδα σου τα προσωπικά λάθη καλύπτονται γιατί το σκορ ξεφεύγει."

Από την άλλη όταν είχε ζητηθεί από τον κάπτεν της Ισπανίας και των "Μερένγκες" ν' απαντήσει εκείνος αρκέστηκε μονάχα σε αυτό: " Δεν πρόκειται ν' απαντήσω σε κανέναν Λόβρεν και σε όποιον άλλο θέλει να κερδίσει μερικά πρωτοσέλιδα..."

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΒΡΕΝ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ