ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στις ΗΠΑ

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στις ΗΠΑ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτήριων για το "Clásico", το οποίο θα λάβει χώρα στο Μαΐάμι στις 29 Ιουλίου. Ελάχιστα είναι τα "μαγικά χαρτάκια" για την εν λόγω συνάντηση.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του International Champions Cup το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελεί σπουδαίο γεγονός για τους κατοίκους των ΗΠΑ. Αυτό επιβεβαιώνεται απ' το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, το οποίο εξαφανίζει τα εισιτήρια!

Υπενθυμίζουμε ότι το "Clásico" θα λάβει χώρα στις 29 Ιουλίου στο "Hard Rock Stadium" του Μαϊάμι κι όπως αναμένεται οι φίλαθλοι των ΗΠΑ θα γεμίσουν κάθε γωνιά του γηπέδου. Μέχρι σήμερα, έχουν "φύγει" περισσότερα από 46.000 εισιτήρια και το sold out πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο στάδιο μπορεί να φιλοξενήσει 65.326. Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των εισιτηρίων έχουν βρει κάτοχο και πολύ σύντομα η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει ότι τελείωσαν τα "μαγικά χαρτάκια".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι υπερβολικές για φιλικό αγώνα, αλλά οι κάτοικοι της Αμερικής δεν πτοούνται και θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο κι όχι μόνο.

Μάλιστα, τα πιο φθηνά εισιτήρια ανέρχονται στην τιμή των 185 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ