ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έκλεισε" τον Ντόουγκλας Κόστα η Γιουβέντους

Bayern's Douglas Costa controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Douglas Costa controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ντόουγκλας Κόστα με σχόλιο στο twitter ουσιαστικά επιβεβαίωσε την συμφωνία της Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του

Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Μπάγερν Μοναχόυ για την απόκτηση του Ντόουγκλας Κόστα, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά ουσιαστικά το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Βαυαρούς, Μεντχί Μπενατιά, έγραψε στο twitter: "Καλώς όρισες στο Τορίνο αδελφέ μου", για να απαντήσει ο Ντόουγκλας Κόστα: "Thx bro" (ευχαριστώ αδελφέ), επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες.

Ο 26άχρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται την Τετάρτη (12/7) να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τον 2ετή δανεισμό του, για τον οποίο η ιταλική ομάδα θα δώσει 6.000.000 ευρώ. Το 2019 θα τον αγοράσει (υποχρεωτικά) με 40.000.000 ευρώ.

Αργότερα η η Γιουβέντους μετέδωσε live την άφιξή του στο Τορίνο...

AP Photo/Matthias Schrader



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ