ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε έφεση ο ντοπαρισμένος Νασρί και η ποινή του αυξήθηκε!

Sevilla's Samir Nasri controls the ball during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Νασρί AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Σαμίρ Νασρί έκανε έφεση για να μειωθεί η ποινή αποκλεισμού έξι μηνών που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας και η UEFA αύξησε την τιμωρία σε 18 μήνες.

Τον Δεκέμβριο του 2016 ο Σαμίρ Νασρί έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας σε ταξίδι του στις ΗΠΑ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε κάνει χρήση ενδοφλέβιων βιταμινών σε κλινική του Λος Άντζελες, μια μέθοδος που αντιτίθεται στις επιταγές της WADA.

Ο 30χρονος ποδοφαιριστής είχε απευθύνει έκκληση στην UEFA να μην τιμωρηθεί, όμως το αίτημά του όπως και η προσφυγή τον Δεκέμβριο του 2017, απορρίφθηκαν. Ενώ είχε το δικαίωμα έφεσης εναντίον της απόφασης, η κίνησή του αυτή του βγήκε... ξινή. Η UEFA ανακοίνωσε ότι η ποινή των έξι μηνών που του είχε επιβληθεί αυξήθηκε πια σε 18 μήνες και πως αυτή ξεκίνησε να έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου 2017. Επίσης, ότι δικαίωμα να προπονηθεί με ομάδα θα έχει από την 1η Νοεμβρίου του 2018.

Το διάστημα που έκανε χρήση απαγορευμένης ουσίας ο Νασρί ήταν δανεικός στη Σεβίλλη από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους ανθρώπους της ανδαλουσιανής ομάδας να δηλώνουν έκπληκτοι, όταν πληροφορήθηκαν την ιστορία. Ο παίκτης είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος, έχοντας παίξει παλαιότερα και σε Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Αντάλιασπορ.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ