ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε ατύχημα ο Σνάιντερ και πήγε στην προπόνηση με κολάρο

Netherlands' Wesley Sneijder looks out from the bench prior to the start of a during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Netherlands' Wesley Sneijder looks out from the bench prior to the start of a during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Το χτύπημα του άφησε... κληρονομία ένα κολάρο με το οποίο εμφανίστηκε στην προπόνηση (PHOTO).

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ σε δρόμο του Κατάρ! Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τράκαρε, κι όπως γράφουν τα Μέσα της πατρίδας του θα μπορούσε να πάθει και χειρότερα.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο έμπειρος χαφ να κυκλοφορεί με κολάρο για τις επόμενες ημέρες, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Μέσω της ομάδας του έγινε γνωστό ότι ο Σνάιντερ χτύπησε στον αυχένα κι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Αλ Γκαράφα για το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολλανδός πριν το ατύχημα αντιμετώπιζε ήδη κάποιον τραυματισμό και δεν συμμετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα του κλαμπ από το Κατάρ, ήρθε και τον βρήκε και το τρακάρισμα, οπότε θα κάτσει κι άλλες ημέρες εκτός. Σε κακό φεγγάρι αν μη τι άλλο ο 34χρονος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ