ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε 54 τελικές, 3 δοκάρια, 79% κατοχή μπάλας κι όμως 0-1 στο 92'! (VIDEO)

Είχε 54 τελικές, 3 δοκάρια, 79% κατοχή μπάλας κι όμως 0-1 στο 92'! (VIDEO)

Η Νασιονάλ Ποτοσί από τη Βολιβία είχε 54 τελικές στο ματς (οι 15 εξ αυτών στην εστία), τρία δοκάρια, 79% κατοχή μπάλας κι όμως γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Σούλια της Βενεζουέλας, στη μοναδική φορά που η δεύτερη πάτησε περιοχή. (VIDEO)

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αριθμητική. Η Νασιονάλ Ποτοσί από τη Βολιβία γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Σούλια από τη Βενεζουέλα για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του Copa Sudamericana.

Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι τους εγχώριου πρωταθλήματος έπαιζαν μονότερμα την αντίπαλο. Είχαν 54 τελικές στο ματς, οι 15 εξ αυτών στην εστία, τρία δοκάρια, 13 κόρνερ, αλλά κανένα γκολ! Το ποσοστό κατοχής της μπάλας ήταν 79% υπέρ τους!

Κι όμως, είδαν τους Βενεζουελάνους να φεύγουν με τη νίκη και το προβάδισμα της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της 16ης Απριλίου. Με μόλις 21% ποσοστό κατοχής της μπάλας, η ομάδα που βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος Βενεζουέλας "απέδρασε" (μεταφορικά και... κυριολεκτικά) χάρη στο γκολ του Μπρίαν Βελάσκες στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (90+2'). Μάλιστα, αυτή ήταν και η μοναδική φορά που πάτησε η φιλοξενούμενη ομάδα στην αντίπαλη περιοχή. Αν σε θέλει...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ