ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ο Ανατόλι Κάπσκι, που αφιέρωσε τη ζωή του για να γίνει η ΜΠΑΤΕ ευρύτατα γνωστή στο ποδοσφαιρικό πάλκο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, σκορπώντας θλίψη στον κόσμο της ομάδας.

Ο Ανατόλι Κάπσκι ήταν τρομερά αγαπητός στους οπαδούς της ΜΠΑΤΕ καθώς με αυτόν στο τιμόνι του προέδρου η ομάδα της Λευκορωσίας κατάφερε να ξεφύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια της πατρίδας της και να αποκτήσει φήμη και στην υπόλοιπη Ευρώπη, μέσω των συμμετοχών της στο Champions League.

Χάρη σε εκείνον η ΜΠΑΤΕ έγινε μία από τις πιο γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ανατολική Ευρώπη, οπότε η είδηση του θανάτου του το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 52 ετών, δεν θα μπορούσε να φέρει κάτι άλλο πέρα από σοκ στους ανθρώπους της ομάδας

"Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να φύγει ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι δύσκολο να γράψεις αυτές τις γραμμές. Είναι απίστευτα δύσκολο αν δεχτεί κανείς ότι ο Ανατόλι Κάπσκι δεν είναι πια κοντά μας.

Η συμβολή αυτή του ανθρώπου στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας είναι τεράστια. Έκανε πολλά όνειρα, είχε πολλά σχέδια και κοιτούσε πάντα μπροστά.

Εκ μέρους των οπαδών, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους του Ανατόλι Κάπσκι", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για την απώλεια του Κάπσκι.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΜΠΑΤΕ είχε διαγνωστεί με καρκίνο από την ηλικία των 20 ετών, με τα αίτια θανάτου του να μην έχουν έρθει ακόμα στο φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε πάντως γνωστό, η ΜΠΑΤΕ Μπορίφοφ ζήτησε αναβολή του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Τορπέντο Μινσκ, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του, με το αίτημά της να γίνεται αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ