ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασε στην Αργεντινή η σορός του Σάλα

A vehicle carrying the remains of Emiliano Sala arrives in Santa Fe, Argentina, Friday, Feb. 15, 2019. The Argentina-born forward died in an airplane crash in the English Channel last month when flying from Nantes in France to start his new career with English Premier League club Cardiff. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
A vehicle carrying the remains of Emiliano Sala arrives in Santa Fe, Argentina, Friday, Feb. 15, 2019. The Argentina-born forward died in an airplane crash in the English Channel last month when flying from Nantes in France to start his new career with English Premier League club Cardiff. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα, αφού από τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/2) η σορός του βρίσκεται

Το ανθρώπινο δράμα με πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Σάλα άρχισε όταν εξαφανίστηκε στις 21 Ιανουαρίου από τα ραντάρ το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Γαλλία στην Ουαλία (θα υπέγραφε στην Κάρντιφ μετά το deal με την Ναντ ύψους 17.000.000 ευρώ) και στις 4 Φεβρουαρίου το πτώμα του ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Πλέον, η σορός του άτυχου Αργεντινού βρίσκεται στην Αργεντινή όπου και θα ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η σορός του έφτασε στο Μπουένος Άιρες και από εκεί πήγε οδικώς στο Προγκρέσο. Πρόκειται για μία πόλη περίπου 500 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Αργεντινής. Το βράδυ του Σαββάτου αγρυπνία στη μνήμη του 27χρονου και την Κυριακή θα γίνει η κηδεία του.

Έτσι, οι δικοί του άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν. Μάλιστα, αρκετοί συγγενείς του Σάλα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τη σορό του δικού τους ανθρώπου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ