Εφιάλτης στην κουζίνα του... Ράιαν Γκιγκς!

Στα... δίχτυα του υγειονομικού πιάστηκε το εστιατόριο του θρύλου της Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, το οποίο πήρε κάτω από τη βάση, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα ενδότερα του μαγαζιού.

Χειρότερα δεν γίνεται! Βρωμιά και ληγμένα προϊόντα ήταν μόνο μερικά από τα δεινά που περιλαμβάνονταν στο... μενού για τους ανθρώπους του υγειονομικού, που έκαναν... έφοδο στο εστιατόριο του Ράιαν Γκιγκς.

Μπορεί με τις πλαγιοκοπήσεις του να... ζάλιζε τις αντίπαλες άμυνες και να προκαλούσε ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, ωστόσο ο πρώην winger των "κόκκινων διαβόλων" -όπως φαίνεται- δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά στον τομέα της εστίασης.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το εστιατόριο που διατηρεί ο 44χρονος Ουαλός στην περιοχή του Σάλφορντ στο Μάντσεστερ ήταν 2/5, αφού το πόρισμα της αρμόδιας υπηρεσίας που διενήργησε τον έλεγχο, διαπίστωσε ότι η κουζίνα είχε τα μαύρα χάλια της, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν ληγμένα τρόφιμα.  

Πλέον, το... μπαλάκι πετιέται στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουαλίας -και συνιδιοκτήτη της Σάλφορντ- ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις για την τραγική κατάσταση του ρεστοράν του.

Photo Credits: Color China Photo via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer