ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφεση από Πλατινί και Μπλάτερ

FIFA president Sepp Blatter (R) and UEFA president Michel Platini attend the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-1. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ
FIFA president Sepp Blatter (R) and UEFA president Michel Platini attend the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-1. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ AFP

Έφεση κατά της ποινής των 90 ημερών που τους επιβλήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας, κατέθεσαν οι Μισέλ Πλατινί και Ζεπ Μπλάτερ. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι Μισέλ Πλατινί και Ζεπ Μπλάτερ, κατέθεσαν έφεση κατά της ποινής των 90 ημερών που τους επιβλήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας. Σύμφωνα με την απόφαση, αμφότεροι θα παραμείνουν εκτός τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν.

Ο 79χρονος Ελβετός ισχυρός άνδρας της FIFA, αρνείται κάθε ανάμιξή του σε οικονομικά σκάνδαλα, αναφέροντας πως η εις βάρος του έρευνα είναι εξοργιστική, με τον φίλο του και σύμβουλό του, Κλάους Στόλκερ, να αναφέρει:

"Έχει προσφύγει στην αρμόδια επιτροπή της FIFA. Υπερασπίζεται τον εαυτό του και είναι βέβαιος πως δεν θα κριθεί ένοχος".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ