ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο Έλληνες στα ημιτελικά της Ευρώπης

Δύο Έλληνες στα ημιτελικά της Ευρώπης
Μανωλάς, Μήτρογλου

Ο Κώστας Μανωλάς στα ημιτελικά του Champions League με τη Ρόμα και ο Κώστας Μήτρογλου στα ημιτελικά του Europa League με τη Μαρσέιγ. Ελληνικό ενδιαφέρον στους "4" των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Προ ημερών ο Κώστας Μανωλάς σημείωσε το σημαντικότερο τέρμα της καριέρας του. Έκανε το 3-0 για τη Ρόμα απέναντι στη Μπαρτσελόνα και έστειλε τους "τζαλορόσι" στα ημιτελικά του Champions League (η ομάδα του είχε ηττηθεί 1-4 στο Καμπ Νόου).

Το βράδυ της Πέμπτης (12/4) ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στα ημιτελικά του Europa League με τη Μαρσέιγ. Μπορεί να μη σκόραρε στο εντυπωσιακό 5-2 των Μασσαλών κόντρα στη Λειψία, έχοντας χάσει σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έπαιξε και στα 90 λεπτά στην αναμέτρηση του Βελοντρόμ. Δύο Έλληνες λοιπόν στους "4" των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την Παρασκευή (13/4) οι δύο διεθνείς θα μάθουν τους αντιπάλους τους στα ημιτελικά (13.00 η κλήρωση του Europa, 14.00 αυτή του Champions League).

Υποψήφιες για το εμπόδιο της Ρόμα οι Μπάγερν, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για τη Μαρσέιγ οι Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ζάλτσμπουργκ. Υπενθυμίζεται, ασφαλώς, ότι στην ευρωπαϊκή λίστα της Άρσεναλ έχει δηλωθεί ένας ακόμη Έλληνας, ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος βέβαια ακόμη δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημο ματς των Λονδρέζων από τότε που πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΣ (4 Ιανουαρίου 2018).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ