ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονική επίθεση σε Κολομβιανό ποδοσφαιριστή από οπαδούς της ομάδας του!

Juan Quintero,left, of Colombia's Deportivo Cali fights for the ball with Pablo Zeballos of Paraguay's Sportivo Luqueno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Luque, Paraguay, Tuesday, May 9, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz)
Juan Quintero,left, of Colombia's Deportivo Cali fights for the ball with Pablo Zeballos of Paraguay's Sportivo Luqueno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Luque, Paraguay, Tuesday, May 9, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz) AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής της Ντεπορτίβο Κάλι, Χουάν Σεμπαστιάν Κιντέρο, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του μετά τον αγώνα με τη Ντεπορτίβο Πάστο. Σώθηκε από θαύμα ο 23χρονος αμυντικός.

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής (11/11) ο αμυντικός της Ντεπορτίβο Κάλι, Χουάν Σεμπαστιάν Κιντέρο (αριστερά στη φωτ.), λίγο μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τη Ντεπορτίβο Πάστο. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και ο μικρός του αδερφός δέχτηκε έξι σφαίρες από οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του!

Από θαύμα γλίτωσε ο 23χρονος αμυντικός και ο αδερφός του, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας τους. Η Ντεπορτίβο Κάλι αποκλείστηκε στα τέλη Οκτωβρίου από τα ημιτελικά του Copa Sudamericana, μετά τους αγώνες με τη Σάντα Φε Μπογκοτά (1-1, 1-2), ενώ έμεινε εκτός από τα playoffs τίτλου στο πρωτάθλημα, για μόλις δύο βαθμούς.

Οι αρχές του Κάλι συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Το ποδόσφαιρο της Κολομβίας "χτυπήθηκε" για μια ακόμη φορά από τόσο σοβαρό περιστατικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων. Ο Χουάν Σεμπαστιάν Κιντέρο έγινε απλά ο επόμενος της... αλυσίδας.

AP Photo/Jorge Saenz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ