ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονική επίθεση: Οργισμένος παίκτης έριξε νοκ-άουτ διαιτητή την ώρα του αγώνα!

Δολοφονική επίθεση: Οργισμένος παίκτης έριξε νοκ-άουτ διαιτητή την ώρα του αγώνα!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, με έναν διαιτητή να ξυλοκοπείται από παίκτη την ώρα του ματς επειδή έδειξε... κόκκινη κάρτα (VIDEO).

Η ποδοσφαιρική Αργεντινή μας έχει συνηθίσει -δυστυχώς- σε εικόνες επεισοδίων σε γήπεδα, είτε με με πρωταγωνιστές οπαδούς είτε με με παίκτες που τα βάζουν με τους διαιτητές, και ένα νέο άγριο σκηνικό ήρθε να προστεθεί σε αυτό τον κύκλο βίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Club Mitre και της Sporting de Santo Pipó για τον τελικό της Liga de Posadas, με τον αγώνα να μην τελειώνει ποτέ καθώς ένας ποδοσφαιριστής "φρόντισε" να μην μπορέσει να συνεχίσει ο "άρχοντας του αγώνα".

Όλα άρχισαν όταν λίγα λεπτά πριν το φινάλε και με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-1, ο διαιτητής Γκαμπριέλ Κορτίνες έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Sporting, Ματίας Μπενίτες, με τον συμπαίκτη του Λουίς Μασιέλ να "τρελαίνεται" και να ξυλοκοπεί τον διαιτητή, ρίχνοντάς τον νοκ-άουτ με δύο πολύ δυνατές μπουνιές.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που ο διαιτητής έπεσε ξερός στο έδαφος, με ασθενοφόρο να ειδοποιείται και να φτάνει στο γήπεδο 50 λεπτά αργότερα, για να τον διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

"Είμαι πολύ λυπημένος. Κοίταξα το χρονόμετρο, απέμενε ενάμιση λεπτό και τότε δέχτηηκα εκείνο το χτύπημα που με έριξε αναίσθητο στο έδαφος. Εγώ από την πλευρά μου ήμουν ευχαριστημένος από το παιχνίδι που είχα κάνει", δήλωσε από το νοσοκομείο ο διαιτητής.

Όσον αφορά στο δράστη, ο παίκτης υποχρεώθηκε να πάρει το δρόμο για το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, για να αφεθεί πάντως ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

Photo Credits: Doble5inco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ