ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονήθηκε ο διεθνής της Ονδούρας, Άρνολντ Περάλτα

Δολοφονήθηκε ο διεθνής της Ονδούρας, Άρνολντ Περάλτα
© DIEZ TV

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα, Άρνολντ Περάλτα, εντοπίστηκε δολοφονημένος στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στη γενέτειρα του, Λα Κέιμπα.

Νεκρός από πυροβολισμούς αγνώστων δραστών εντοπίστηκε ο 26χρονος Άρνολντ Περάλτα, τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/12). Η δολοφονία του Περάλτα έλαβε χώρα στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου στην πόλη Λα Κέιμπα, τη γενέτειρα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, τα προσωπικά αντικείμενα αξίας και τα χρήματα του Περάλτα δεν αφαιρέθηκαν, συνεπώς αποκλείεται σε πρώτη φάση η ληστεία. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί η προσαγωγή ή κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής.

Ο Περάλτα είχε μεταβεί στη Λα Κέιμπα αυτή την εβδομάδα για διακοπές, ενώ είχε κληθεί στην αποστολή της Ονδούρας για το φιλικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας εναντίον της Κούβας. Ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας της κεντρικής Αμερικής, Οσμάν Μαδρίδ, τόνισε ότι "ήταν ένας τραγικός θάνατος, που τον θρηνεί ο χώρος του αθλητισμού".

Η Ονδούρα θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες χώρες στον κόσμο και διατηρεί έναν υψηλότατο δείκτη εγκληματικότητας.

Ο αποθανών αγωνιζόταν στην Ολίμπια, ομάδα που αγωνίζεται στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, Τεγκουτσιγκάλπα, ενώ στο peak της καριέρας του ήταν στη Ρέιντζερς, από το καλοκαίρι του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015. Είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, αλλά είχε αποκλειστεί λόγω τραυματισμού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ