ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονήθηκε ο αδερφός του Οριέ

Δολοφονήθηκε ο αδερφός του Οριέ

Δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στην Τουλούζη τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 26χρονος Κριστοφέρ Οριέ, αδερφός του μπακ της Τότεναμ, Σερζ Οριέ.

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του αδερφού του Σερζ Οριέ, Κριστοφέρ στην Τουλούζη τα ξημερώματα της Κυριακής (12/07). Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " europe1.fr" O 26χρονος άνδρας πυροβολήθηκε δύο φορές έξω από νυχτερινό κέντρο και παρότι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, εν τέλει υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά το τραγικό συμβάν, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο Κριστοφέρ Οριέ ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν στην πέμτπη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με την Toulouse Rodéo, ένω είχε αρχίσει την καριέρα του από τις ακαδημιες της Λανς μαζί με τον αδερφό του, Σερζ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μεχρι το κορυφαίο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017, ο Κριστοφέρ Οριέ αντιμετώπισε προβλήματα με το νόμο, καθώς είχε συλληφθεί επειδή είχε κλέψει το τηλέφωνο και την πιστωτική κάρτα από μία ιερόδουλη στη Λιλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ