ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή μάχη Μπόκα-Ρίβερ στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες

Players of Argentina's River Plate celebrates after a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Paraguay's Cerro Porteno in Asuncion, Paraguay, Thursday, Aug. 29, 2019. The game ended in a 1-1 tie and River Plate qualified to semi final series on a 3-1 aggregate score. (AP Photo/Jorge Saenz)
Players of Argentina's River Plate celebrates after a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Paraguay's Cerro Porteno in Asuncion, Paraguay, Thursday, Aug. 29, 2019. The game ended in a 1-1 tie and River Plate qualified to semi final series on a 3-1 aggregate score. (AP Photo/Jorge Saenz) AP PHOTO/JORGE SAENZ

Η Ρίβερ Πλέιτ απέκλεισε την Σέρο Πορτένιο στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού, όπου την περιμένει η μεγάλη της αντίπαλος, Μπόκα Τζούνιορς.

Πέρυσι, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ καθήλωσαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις δύο μάχες τους στον τελικό του Copa Libertadores που βρήκε τους "εκατομμυριούχους" του Μπουένος Άιρες να βγαίνουν νικητές και να σηκώνουν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Μαδρίτης.

Φέτος, οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι της Λατινικής Αμερικής θα κοντραριστούν λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στα ημιτελικά, σε δύο μάχες που θα λάβουν χώρα στις 1 & 22 Οκτωβρίου.

Διπλή μάχη Μπόκα-Ρίβερ στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η πρώτη χρονικά που πήρε το εισιτήριο για τους "4" αποκλείοντας την Λίγκα ντε Κίτο του Ισημερινού ενώ την ακολούθησε η Ρίβερ Πλέιτ, με την κάτοχο του τίτλου να υπερασπίζεται το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα στην Αργεντινή φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στην Παραγουάη κόντρα στην Σέρο Πορτένιο.

Οι Παραγουανοί είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 8' με τον Βαλντές και απείχαν ένα γκολ από το να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως αυτό ήρθε για την Ρίβερ στο 52' με τον Ντε Λα Κρουζ, ο οποίος έστειλε την ομάδα του στο δρόμο της Μπόκα.

Σημειώνεται πως ο έτερος ημιτελικός του φετινού Copa Libertadores θα είναι βραζιλιάνικος εμφύλιος καθώς θα αναμετρηθούν Γκρέμιο και Φλαμένγκο.

Photo Credits: AP Photo/Jorge Saenz

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ