ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίνει 4.000.000 ευρώ στον Ζαρντίμ η Μονακό!

Δίνει 4.000.000 ευρώ στον Ζαρντίμ η Μονακό!

Κοντά σε συμφωνία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ η Μονακό, όπως αποκαλύπτει η O'Jogo. Προσφέρει 4.000.000 ευρώ στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και 3.000.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να τονίζει πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τα "λιοντάρια της Λισαβόνας", ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία οι Μονεγάσκοι έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση τόσο στον Ζαρντίμ όσο και στην Σπόρτινγκ.

Ο 39χρονος προπονητής δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από την ομάδα του πριγκιπάτου που φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα, οι όποιες αντιστάσεις της Σπόρτινγκ κάμπτονται, καθώς θα βάλει στα ταμεία της ποσό που θα ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ.

Ο Ζαρντίμ δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον πορτογαλικό σύλλογο (το συμβόλαιο του λήγει την επόμενη σεζόν) με συνέπεια οι πιθανότητες να διαδεχθεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι να είναι πολλές.

Στη Σπόρτινγκ ήδη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις με τον προπονητή της Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα να φέρεται ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Ζαρντίμ σε περίπτωση που μεταπηδήσει στη Μονακό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ