ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαρροή δείχνει τον Μέσι να κατακτά τη "Χρυσή Μπάλα"

Barcelona's Lionel Messi reacts after scoring during the group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Olympiakos at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi reacts after scoring during the group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Olympiakos at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ένα φερόμενο εξώφυλλο του "France Football" που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να έχει κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα" για το 2017 (photo).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το "The Best", ο Λιονέλ Μέσι τη "Χρυσή Μπάλα"; Αυτό θα συμβεί εάν ισχύει η διαρροή των τελευταίων ωρών στο διαδίκτυο.

Ένα εξώφυλλο από το περιοδικό "France Football", το οποίο διοργανώνει ξανά αυτόνομα το βραβείο από πέρυσι, απεικονίζει τον νικητή της φετινής έκδοσης, που δεν είναι άλλος από τον Αργεντινό "μάγο".

Η διαρροή πραγματοποιήθηκε στο instagram, μέσω μιας φωτογραφίας που δείχνει το περιοδικό ακουμπισμένο σε έναν πάγκο δίπλα από ένα παράθυρο.

Στο χρυσό εξώφυλλο, ως είθισται στις εκδόσεις που αφορούν τη "Χρυσή Μπάλα", υπάρχει η φωτογραφία του Μέσι, καθώς και ο τίτλος "Ballon d'or 2017, ιερός Λιονέλ Μέσι".

Προφανώς, δεν αποκλείεται να πρόκειται απλά για ένα καλοστημένο μοντάζ.

Οι 30 υποψήφιοι του γαλλικού εντύπου για το πολυπόθητο βραβείο έχουν ανακοινωθεί από τον Οκτώβριο και ο νικητής θα ανακοινωθεί με την κυκλοφορία του περιοδικού της 7ης Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο, ο Ρονάλντο είχε κατακτήσει το αντίστοιχο βραβείο υπό την αιγίδα της FIFA, το "The Best", που δημιουργήθηκε μετά από το τέλος της συνεργασίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας με το "France Football", που περιελάμβανε κοινό βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς.

Την περσινή "Χρυσή Μπάλα" κατέκτησε ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ.

Σε περίπτωση που κατακτήσει το βραβείο ο Μέσι, θα πρόκειται για την 6η "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του, με τον Ρονάλντο να έχει 4 (και 2 βραβεία "The Best").

Διαρροή δείχνει τον Μέσι να κατακτά τη "Χρυσή Μπάλα"

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ