ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάψευση Ομπαμεγιάνγκ ότι ο πατέρας του ανέλαβε την Γκαμπόν

Pierre-Emerick Aubameyang poses for photographers upon arrival at the Nike Celebrates The Beautiful Game event, in London, Wednesday, Feb. 7, 2018. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Ομπαμεγιάνγκ (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Με ποστάρισμά του στο Instagram, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε μαζί με τον πρώην διεθνή άσο Ντανιέλ Κουζέν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκαμπόν.

Με ανακοίνωσή του, ο στράικερ της Άρσεναλ και συμπαίκτης των Παπασταθόπουλου και Μαυροπάνου, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, διέψευσε πως ο πατέρας του, Πιέρ Φρανσουά Ομπάμε Εγιάνγκ, ανέλαβε μαζί με τον πρώην διεθνή άσο, Ντανιέλ Κουζέν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκαμπόν.

Ο Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε πως πράγματι υπήρξε σχετική επαφή του πατέρα του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όμως αφενός εκείνη την ημέρα ήταν ασθενής και αφετέρου ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει. Κάτι που έκανε την επομένη, αρνούμενος την πρόταση.

"Αντιλαμβάνεσθε, πλέον, γιατί έχω προβλήματα μαζί σας; Και γιατί δεν θέλω να ξαναέλθω στην εθνική ομάδα; Όταν θα έλθει η στιγμή που οι παράγοντες της ομοσπονδίας, θα πάψουν να συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά, τότε θα έλθουν καλύτερες ημέρες για την εθνική ομάδα, καθώς επίσης και τα θετικά αποτελέσματα", τόνισε μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση στο Instagram ο Αφρικανός επιθετικός.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ