ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίαιτα, το μυστικό του "νέου Ιγκουαΐν"

Δίαιτα, το μυστικό του "νέου Ιγκουαΐν"

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποκάλυψε πως το μυστικό της φετινής του φόρμας είναι μία δίαιτα που έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν Μέσι και Αγουέρο! Διαβάστε τι περιλαμβάνει αυτή.

"Όπως συνέβη και πριν από το Μουντιάλ του 2014, βρισκόμαστε σε μία θέση όπου είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε νίκες, όμως είμαστε έτοιμοι.

Έίμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στην εθνική Αργεντινής, είναι τιμή για μένα να φορώ αυτή τη φανέλα.

Ο κάθε παίκτης κάνει τα πάντα για να την φορέσει", τόνισε ο Αργεντινός στράικερ σε συνέντευξή του στην "Olè", μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 στα οποία η "αλμπισελέστε" αγνοεί τη νίκη, και πρόσθεσε:

during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil.
during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil. GETTY IMAGES

"Με την Βραζιλία έγιναν βήματα προς τα εμπρός και όσον αφορά στο παιχνίδι μας αλλά τώρα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο νικώντας".

Το πιο ενδιαφέρον πάντως κομμάτι των δηλώσεών του ήταν εκείνο που αποκαλυψε πως ο Ιταλός γιατρός Τζουλιάνο Ποζέρ του έγραψε πρόφατα μία ξεχωριστή δίαιτα, την οποία είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγουέρο.

"Η δίαιτα που ακολουθώ, περιλαμβάνει πολύ λίγο κόκκινο κρέας και είναι πλούσια σε ψάρι και θαλασσινά. Αποκλείει τη ζάχαρη από τη διατροφή μου που την αντικαθιστά το μελι και έχει και πολλά φρούτα.

Δίαιτα, το μυστικό του "νέου Ιγκουαΐν"

Με αυτή τη δίαιτα έχω χάσει ήδη 4 κιλά, αισθάνομαι πολύ καλά και προχωρώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ της Νάπολι και της φετινής Serie A με 9 τέρματα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ