ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν κρατιέται ο Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Atletico Madrid's Filipe Luis, right, in an unsuccessful attempt to score past Qarabag's goalkeeper Ibrahim Sehic during the Champions League, group C, soccer match between Qarabag FK and Atletico Madrid at the Baku Oliympiy stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Aziz Karimov)
Γκριεζμάν, Σέχιτς (AP Photo/Aziz Karimov) AP PHOTO/AZIZ KARIMOV

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους οπαδούς της Ατλέτικο καθώς αποχώρησε από την ομαδική φωτογραφία της ομάδας πριν τη νίκη επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν δείχνει να περνάει τόσο καλά το τελευταίο διάστημα στην Ατλέτικο και αυτό φαίνεται και από την εν γένει συμπεριφορά του στα τελευταία ματς των "ροχιμπλάνκος". Κάτι που φάνηκε από μία ομαδική φωτογραφία πριν το ματς με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που κάνει θραύση στα social media.

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 στις καθυστερήσεις την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ωστόσο πολλοί φίλοι της δεν στάθηκαν τόσο στο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του Σιμεόνε αλλά στην υποτονική εμφάνιση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θυμίζει τον ηγέτη των "ροχιμπλάνκος" που ήταν τις προηγούμενες σεζόν και δεν αποκλείεται αυτό να σχετίζεται και με το γεγονός ότι ήθελε να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάπως έτσι άλλωστε μπορεί να μεταφραστεί η ομαδική φωτογραφία των παικτών της Ατλέτικο πριν το ματς στην Γαλικία, με τον Γάλλο άσο να φεύγει πολύ γρήγορα από το πλάνο χαρίζοντας μία φωτογραφία που έγινε viral στα social media!

"Δείχνει πόσο πολύ θέλει να φύγει από την ομάδα", σχολίασαν μεταξύ σοβαρού και αστείου αρκετοί φανς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν κρατιέται ο Γκριεζμάν στην Ατλέτικο


Δεν κρατιέται ο Γκριεζμάν στην Ατλέτικο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ