ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας για Μανωλά: "Τον συμβούλευσα να μείνει στην Ρόμα και να γίνει σημαία"

Δέλλας για Μανωλά: "Τον συμβούλευσα να μείνει στην Ρόμα και να γίνει σημαία"

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε σε συνέντευξή του πως μετά την αποχώρηση των Τότι και Ντε Ρόσι η Ρόμα πρέπει να δημιουργήσει νέες σημαίες και μία από αυτές να είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που έπαψε να είναι κάτοικος "Ολίμπικο", όμως ο Τραϊανός Δέλλας δεν ξεχνάει την τριετία που πέρασε στην Ρόμα (2002-2005) και συνεχίζει να έχει στην καρδιά του τους "τζαλορόσι" παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την πορεία τους.

Αυτό το απέδειξε και μέσω συνέντευξης που παραχώρησε την Κυριακή στον ραδιοφωνικό σταθμό της γειτονικής χώρας "Centro Suono Sport", με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 να μιλάει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της αιώνιας πόλης αλλά και για το μέλλον του Κώστα Μανωλά σε αυτήν.

Σε μία περίοδο μάλιστα που οι φήμες θέλουν την Γιουβέντους να έχει πολύ ψηλά στη λίστα των μεταγραφών του καλοκαιριού τον διεθνή στόπερ, ο "Κολοσσός" επιμένει πως ο Μανωλάς έχει όλα τα φόντα για να εξελιχτεί σε παίκτη-σημαία της Ρόμα αν παραμείνει στην Ρόμα.

"Παρακολουθώ με μεγάλη αγάπη την Ρόμα. Πέρασα καλά σε αυτή την ομάδα και έφτασα σε αυτό το σύλλογο στο υψηλότερο σημείο της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί, τους σεβόμουν πάντα.

Αξίζουν μία ομάδα που να είναι σε θέση να κατακτάει κάθε χρόνο το σκουντέτο. Αντίθετα, φαίνεται ότι λείπει πάντα κάτι στην Ρόμα για να κάνει το ποιοτικό άλμα. Χρειάζεται να αποκτήσει μεγάλους παίκτες και όχι να τους χάνει.

Porto's Fernando, foreground, controls the ball as Roma defender Kostas Manolas defends during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Porto's Fernando, foreground, controls the ball as Roma defender Kostas Manolas defends during a Champions League round of 16 first leg soccer match between Roma and Porto, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Feb. 12, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Και τώρα που δεν υπάρχουν πια οι Τότι και Ντε Ρόσι, θα πρέπει να δημιουργήσουν νέες σημαίες", δήλωσε αρχικά για την Ρόμα ο Δέλλας, ενώ για την παραμονή ή μη του Κώστα Μανωλά στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είδα χθες (8/6) τον Κώστα, αλλά δεν μιλήσαμε για το μέλλον του. Λίγους μήνες πριν, του είχα πει να μείνει για καιρό στην Ρόμα και να γίνει σημαία".

Αναφορικά δε με το δικό του προπονητικό μέλλον, ο Δέλλας υπογράμμισε: "Έχω προπονήσει τρεις σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ. ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναιτωλικός). Θα μου άρεσε να ωριμάσω και άλλο και να αποκτήσω εμπειρίες σε άλλα πρωταθλήματα, γιατί όχι και στην Ιταλία.

Είχα σπουδαίους προπονητές όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και από τον καθένα πήρα κάτι".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα: Συμφωνία με Φονσέκα, πιέζει τη Σαχτάρ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ