ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε ποια ιατρικά τεστ περνούν οι ποδοσφαιριστές

Δείτε ποια ιατρικά τεστ περνούν οι ποδοσφαιριστές

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν γράφεται πως ένας παίκτης περνάει ιατρικά και υπογράφει; Δείτε το video με τις εξετάσεις που υποβάλλεται ένας ποδοσφαιριστής πριν υπογράψει ένα συμβόλαιο.

Όταν ένας αθλητής ετοιμάζεται να υπογράψει σε μια ομάδα, είθισται να περνάει πρώτα από ιατρικά τεστ, προκειμένου να φανεί σε τι κατάσταση είναι. Οι γιατροί υποβάλλουν τους παίκτες σε εξονυχιστικές εξετάσεις, ώστε να είναι απολύτως σίγουροι πως το νέο περιουσιακό στοιχεία της ομάδας είναι καλά.

Το παρακάτω ρεπορτάζ της "Mirror" παρουσιάζει τι ακριβώς συμβαίνει με τους αθλητές, οι οποίοι ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο και πριν απ' αυτό περνούν ιατρικές εξετάσεις. Άλλοτε όλα κυλούν ομαλά και άλλοτε οι γιατροί ανάβουν "κόκκινο" και ο παίκτης κόβεται.

Σήμερα (31/1) είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου και πολλοί ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αυτή την διαδικασία σε όλο τον κόσμο.

Το Sport24.gr είχε κάνει εκτενές αφιέρωμα για το συγκεκριμένο θέμα. Μια παρουσίαση της εξέλιξης των ελέγχων που κάνουν οι ομάδες, αλλά και η εισαγωγή στο κεφάλαιο "διατροφογενετική" στην οποία συστήνονται πλέον τα μεγάλα ποδοσφαιρικά clubs.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ