ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανεικός στην Al Wahda του Χιμένεθ ο Αραούχο

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", ο Σέρχιο Αραούχο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Al Wahda του Μανόλο Χιμένεθ με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Στην Al Wahda θα αγωνιστεί το δεύτερο μισό της σεζόν ο Σέρχιο Αραούχο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήρθε σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας για το δανεισμό του Αργεντινού φορ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αντί 600.000 ευρώ.

Την παραχώρηση του 27χρονου πρώην επιθετικού της ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τη Ράσινγκ Σανταντέρ. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως "η απώλεια του Αραούχο δεν είναι σημαντική, καθώς τους τελευταίους 11 μήνες μπορούσα να υπολογίσω σε εκείνον μόνο τον ένα. Ζήτησε να φύγει και δεν θέλω έναν θυμωμένο παίκτη στην ομάδα μου".

Θυμίζουμε πως οι Μανόλο Χιμένεθ και Σέρχιο Αραούχο συνυπήρξαν 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ, με την οποία στέφθηκαν πρωταθλητές τη σεζόν 2017/18, ενώ συνέχισαν μαζί για λίγους μήνες στη Λας Πάλμας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ