ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Daily Mail: "Πέντε αλλαγές τη νέα σεζόν σε Champions και Europa League"

Bayern players celebrate after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
Bayern players celebrate after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP) MIGUEL A. LOPES/POOL VIA AP

H UEFA αναμένεται να ανακοινώνει την Πέμπτη πως οι προπονητές στο Champions League και στο Europa League της νέας σεζόν θα έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές σε κάθε ματς, σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής "Daily Mail".

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση για την Πέμπτη (24/9) και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail", κατά τη διάρκειά της θα γίνει γνωστό πως οι ομάδες που θα αγωνίζονται στο Champions League και στο Europa League θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε κάθε ματς από τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικά, αν κοινοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση, η UEFA θα υϊοθετήσει αυτό που ισχύει τη φετινή σεζόν στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1), με την Premier League να είναι το μόνο από τα τοπ πρωταθλήματα όπου δεν πέρασε το μέτρο για τις πέντε αλλαγές ελέω του COVID-19.

Η εφημερίδα τονίζει μάλιστα πως οι παραδοσιακά μεγάλες του αγγλικού ποδοσφαίρου ήθελαν να επεκτείνουν το μέτρο με τις πέντες αλλαγές και τη νέα σεζόν, το οποίο ίσχυσε στο φινάλε της περασμένης μετά την εξάπλωση της πανδημίας, ωστόσο η επιθυμία τους αυτή δεν κατάφερε να έχει την πλειοψηφία στη σχετική ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται πως οι κληρώσεις για τη νέα σεζόν στο Champions League και στο Europa League είναι προγραμματισμένες για 1 και 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα, με την Uefa να αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη και τις ημερομηνίες για την τελική φάση του Nations League που όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ