ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στα video games της FIFA από το '96 μέχρι σήμερα

Japanese soccer star Kazuyoshi Miura waves to the crowd after his first game for Sydney FC in Sydney, Sunday, Nov. 13, 2005. Miura is Sydney Football Club's guest player and will play four matches in Australia's A-League competition before returning to Japan. (AP Photo/Mark Baker)
Japanese soccer star Kazuyoshi Miura waves to the crowd after his first game for Sydney FC in Sydney, Sunday, Nov. 13, 2005. Miura is Sydney Football Club's guest player and will play four matches in Australia's A-League competition before returning to Japan. (AP Photo/Mark Baker) AP

Οι μυημένοι gamers πιθανόν να το γνωρίζουν, οι κοινοί θνητοί θα εντυπωσιαστούν. Μάθετε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που υπάρχει σε όλα τα video game της FIFA.

Ξεχάστε τους Τότι, Μπουφόν και άλλους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που σάρωναν σε όλες τις σειρές του ιστορικού video game της FIFA μέχρι πρόσφατα.

Ο Ιάπωνας, Μιούρα Καζουγιόσι είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που υπάρχει από το πρώτο FIFA που κυκλοφόρησε το 1996 μέχρι το πιο πρόσφατο, του 2019!

Στα 51 του χρόνια ο βετεράνος επιθετικός αγωνίζεται με τα χρώματα της Yokohama FC, έχοντας αρχίσει την καριέρα του από το 1982...

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι το 1996 που βγήκε στην αγορά το παρθενικό FIFA, ο Καζουγιόσι ήταν στη δύση της καριέρας του όντας 29 ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ