ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοκτόνησε ο Τσέχος διεθνής αμυντικός, Φραντίσεκ Ραϊτόναλ!

Czech Republic's Frantisek Rajtoral, left, and Milan Petrzela, right, joke a round during the official training a day before the Euro 2012 soccer championship quarterfinal between Czech Republic and Portugal in Wroclaw, Poland, Wednesday, June 20, 2012. (AP Photo/Petr David Josek)
Czech Republic's Frantisek Rajtoral, left, and Milan Petrzela, right, joke a round during the official training a day before the Euro 2012 soccer championship quarterfinal between Czech Republic and Portugal in Wroclaw, Poland, Wednesday, June 20, 2012. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Τσέχος διεθνής αμυντικός της Γκαζιάντεπσπορ, Φραντίσεκ Ραϊτόναλ βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, με την Αστυνομία να ενημερώνει πως πρόκειται για αυτοκτονία!

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκόρπισε ο χαμός του Τσέχου αμυντικού, Φραντίσεκ Ραϊτόναλ, σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα με την τουρκική Αστυνομία, ο Ραϊτόναλ αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού, την ώρα που η οικογένειά του απουσίασε απ' το σπίτι

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ραϊτόναλ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και συγκεκριμένα κατάθλιψη. Γι' αυτό το λόγο και προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Όπως είναι λογικό, όλοι στο στρατόπεδο της Γκαζιάντεπσπορ είναι σοκαρισμένοι απ' την τραγική είδηση.

Το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην τουρκική ομάδα, με την οποία μέτρησε 12 συμμετοχές. Ο Φραντίσεκ Ραϊτόναλ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 1986 στο Πρίμπραμ της Τσεχοσλοβακίας και αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της ομώνυμης ομάδας.

Σε ηλικία 19 ετών μεταγράφηκε στην Μπάνικ Οστράβα, με την οποία μέτρησε 12 γκολ σε 100 συμμετοχές. Το 2009 μετακόμισε στην Βικτόρια Πλζεν, στην οποία ανήκε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι (με μία ενδιάμεση στάση έξι μηνών το 2014 στο Ανόβερο), πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 168 παιχνίδια.

Παράλληλα, ήταν 14 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, όντας μάλιστα στην αποστολή της Τσεχίας στο Euro 2012.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ