ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυστραλιανή ομάδα έκανε πρόταση στον Τότι για ένα μόνο παιχνίδι!

Roma's Francesco Totti holds her daughter Isabel, with the other daughter Chanel, his wife Ilary and his son Cristian walking next to him as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti holds her daughter Isabel, with the other daughter Chanel, his wife Ilary and his son Cristian walking next to him as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Φραντσέσκο Τότι κρέμασε οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Μάιο του 2017, αλλά ομάδα στην Αυστραλία του έκανε πρόταση να τα ξαναφορέσει για μία και τελευταία φορά. Διαβάστε λετπομέρειες.

Στα βήματα του "Μεγαλέξανδρου" και ο "Pupone"; Μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που επέλεξε την Αυστραλία για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από 19 ολόκληρα χρόνια στην Γιουβέντους (έπαιξε στην Sydney FC από το 2012 έως το 2014), μία ακόμα ομάδα από τη "χώρα των καγκουρό" θέλει να συνδέσει το όνομά της με έναν από τους θρύλους του calcio.

Πρόκειται για την Apia Leichhardt Tigers, με την ιδιαιτερότητα όμως στην περίπτωσή της είναι πως η ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Αυστραλίας έκανε πρόταση στον Φραντσέσκο Τότι, που ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από τη δράση στο φινάλε της σεζόν 2016-17 μετά από 24 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρόμα.

Η πρόταση αυτή βέβαια δεν είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε καν για μικρό! Για την ακρίβεια θέλουν τον καπιτάνο να πάρει μέρος σε ένα μόνο παιχνίδι, αυτό της 26ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Adelaide United στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αυστραλίας!

"Είναι αλήθεια, καταθέσαμε πρόταση στον Φραντσέσκο. Αναμένουμε μία απάντηση, θα ήταν φανταστικό να τον έχουμε μαζί μας", επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ άνθρωπος του συλλόγου.

Όσον αφορά στον Τότι, δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί, ωστόσο, με δεδομένο πως απομένουν μόλις 8 ημέρες για το ματς και πως δεν έχει παίξει ποτέ μετά την 28η Μαΐου 2017 (στο Ρόμα-Τζένοα όπου είπε το "αντίο"), θα είναι πολύ δύσκολο να δει το παγκόσμιο φίλαθλο κοινό τον Τότι με την γκρανάτα φανέλα των Tigers...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ