ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: "Χάλασε" η μεταγραφή του Καβάνι

PSG's Edinson Cavani applauds spectators after the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. Rennes won the match 2-1. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani applauds spectators after the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. Rennes won the match 2-1. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Ατλέτικο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ των διοικούντων την ισπανική ομάδα και των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή στο κομμάτι της προμήθειάς τους.

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ατλέτικο, αλλά την τελευταία στιγμή υπήρξε ανατροπή των δεδομένων, παρά το γεγονός πως -ουσιαστικά- απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι μάνατζερ του Ουρουγουανού φορ ζήτησαν ως προμήθεια ένα ποσό αντίστοιχο με εκείνο που επρόκειτο να προσφέρουν οι "ροχιμπλάνκος" στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του. Δηλαδή, περίπου 15.000.000 ευρώ.

Ένα ποσό που θεωρήθηκε υπερβολικό, με συνέπεια η μεταγραφή να οδηγηθεί σε "ναυάγιο". Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Καβάνι δεν πρόκειται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης ούτε το καλοκαίρι του 2020, παρότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αφού προκλήθηκε "ψύχρα" στις σχέσεις των δύο πλευρών.

O 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τόμας Τούχελ την εφετινή σεζόν, έχοντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 14 παιχνίδια. Βέβαια, αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός για ένα χρονικό διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ