ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Θέλει δανεικό τον Μάρκος Αλόνσο

Chelsea's Marcos Alonso celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong)
Chelsea's Marcos Alonso celebrates at the end of the group H Champions League soccer match between Ajax and Chelsea at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 23, 2019. Chelsea won 1:0. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Η "Cadena COPE" αποκάλυψε πως η Ατλέτικο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

Η αποχώρηση του Φιλίπε Λουίς το περασμένο καλοκαίρι άφησε ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ατλέτικο. Μπορεί ο Λόντι να έχει πραγματοποιήσει αρκετές καλές εμφανίσεις, αλλά είναι φανερό πως λείπει η ποιότητα και η εμπειρία του Βραζιλιάνου μπακ από τους "ροχιμπλάνκος".

Γι' αυτό το λόογ, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της " Cadena COPE", οι διοικούντες την Ατλέτικο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι. Ουσιαστικά, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας θέλουν να κάνουν μία αντίστοιχη κίνηση με εκείνη του Άλβαρο Μοράτα, τον οποίο απέκτησαν ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά στον Ισπανό μπακ-χαφ, δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Φρανκ Λάμπαρντ την εφετινή σεζόν, καθώς μετράει μόλις επτά συμμετοχές στην Premier League με ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια. Ο Άγγλος τεχνικός προτιμά τον Έμερσον Παλμέρι για το αριστερό άκρο της άμυνας ή τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος αμυντικός να αποτελεί ουσιαστικά τρίτη λύση.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ