ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Σε διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ για τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Ατλέτικο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος είναι στο στόχαστρο και των Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή μήπως Ατλέτικο; Το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν απασχολεί έντονα τους διοικούντες την Τότεναμ, καθώς πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δανού μέσου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Telegraph", ο Δανός μέσος αρέσει στους "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα για την απόκτησή του. Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Έρικσεν προτιμά μία μεταγραφή σε ομάδα της Ισπανίας, παρά στη Γιουνάιτεντ.

Γι' αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της Ατλέτικο, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κίραν Τρίπιερ από την Τότεναμ, θέλουν να πάρουν και δεύτερο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ανεβάσει κατακόρυφα επίπεδο τη μεσαία γραμμή τους. To κόστος της μεταγραφής, σε περίπτωση που υπάρξει deal, θα ανέλθει στα 90.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Ατλέτικο είχε ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά ο τραυματισμός του Μάρκο Ασένσιο είχε ως συνέπεια οι "μερένγκες" να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Κολομβιανό σταρ.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ