ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθλέτικ - Μέσι 1800-1607!

Αθλέτικ - Μέσι 1800-1607!

Οι Δημοπρασίες Αγάπης και τα 1.800 ευρώ που μάζεψαν τα αντικείμενα της Αθλέτικ, έγιναν είδηση στην βασκική εφημερίδα Deia. Γιόν Ασπιάθου: "Είμαστε χαρούμενοι που προσφέραμε για αυτόν τον καλό σκοπό"

"Η Αθλέτικ μάζεψε περισσότερα χρήματα από τον Μέσι σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία στην Ελλάδα". Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου στην σημερινή έκδοση της βασκικής εφημερίδας Deia, το οποίο αναφέρεται φυσικά στις δημοπρασίες αγάπης που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην 24Media! Οι Βάσκοι συνάδελφοι εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι τα αντικείμενα της Αθλέτικ ξεπέρασαν όχι μόνο τη μία, αλλά και τις δυο φανέλες του Λέο Μέσι και έγραψαν κείμενο, στο οποίο αναφέρονται με λεπτομέρειες σε όσα συνέβησαν χθες, Τετάρτη, στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" του Sport24Radio με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, εκεί όπου δημοπρατήθηκε η "τετράδα από το Μπιλμπάο", δηλαδή η φανέλα της Αθλέτικ με τις υπογραφές των παικτών, τα παπούτσια του Ίκερ Μουνιαΐν, τα γάντια του Γκόρκα Ιραϊθόθ και το λαβαράκι της ομάδας με την υπογραφή και την αφιέρωση του Ερνέστο Βαλβέρδε στα ελληνικά!

Γράφουν λοιπόν οι Βάσκοι στον υπέρτιτλο: "Η μάχη για το αθλητικό υλικό που έστειλαν οι Βαλβέρδε και Ασπιάθου κρίθηκε στα 1.800 ευρώ" και συνεχίζουν στο κείμενο: "Ο τίτλος είναι εντυπωσιακός, αλλά είναι και αληθινός. Φαίνεται ότι η Αθλέτικ έχει ρεύμα στην Ελλάδα. Τα τρία πρωταθλήματα και τα δυο Κύπελλα που κατέκτησε ο Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό, έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεπερνούν και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο!"

Αθλέτικ - Μέσι 1800-1607!

Το άρθρο για τις Δημοπρασίες Αγάπης στο site της Deia

Στη συνέχεια γίνεται αναλυτική αναφορά στην πρωτοβουλία της 24Media και τις Δημοπρασίες Αγάπης: "Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η 24MEDIA, ο no1 digital publishing όμιλος στην Ελλάδα με πάνω από 15 sites και 7.5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, διοργανώνει τις “ Δημοπρασίες Αγάπης ”. Οι σπουδαιότεροι αθλητές και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, προσέφεραν αντικείμενα προς δημοπρασία για καλό σκοπό. Αυτή τη χρονιά στηρίζεται ενεργά η "Φροντίδα", ο σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down. Όλα τα χρήματα, από τις δημοπρασίες θα πάνε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο "Φροντίδα". Όπως κάθε χρόνο, την ενέργεια προωθεί όλο το δίκτυο sites της 24Media, ενώ οι δημοπρασίες διεξάγονται στο Sport24.gr, Sport24Radio 103,3 & Contra.gr."

Αθλέτικ - Μέσι 1800-1607!

Το άρθρο για τις Δημοπρασίες Αγάπης στο σημερινό φύλλο της Deia

Και αμέσως μετά έχουμε αναφορά στην "μονομαχία" Μέσι και Αθλέτικ: "Την Δευτέρα και την Τρίτη δημοπρατήθηκαν οι δυο φανέλες του Μέσι, υπογεγραμμένες από τον ίδιο. Η πρώτη έφτασε στα 600 ευρώ, η δεύτερη στα 1.007 ευρώ. Υποτίθεται ότι αυτές οι δυο φανέλες ήταν τα σημαντικότερα αντικείμενα που είχε στη διάθεσή της η 24Media από όλα όσα είχαν φτάσει από συλλόγους του εξωτερικού. Αλλά χθες, Τετάρτη, δημοπρατήθηκαν στον Sport24Radio τα αντικείμενα που είχαν στείλει από το Μπιλμπάο οι Ασπιάθου και Βαλβέρδε και είχαμε την έκπληξη με τα 1.800 ευρώ! Πρόκειται για τον αριθμό ρεκόρ ανάμεσα στα αντικείμενα που έφτασαν από το εξωτερικό και αναμένεται να ξεπεραστεί μόνο από την φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη φανέλα και το συλλεκτικό κάδρο του Βασίλη Σπανούλη!"

Χθες το απόγευμα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Γιόν Ασπιάθου, για να τον ενημερώσουμε για την δημοπρασία του πακέτου της Αθλέτικ και όταν έμαθε για το ποσό των 1.800 ευρώ, μας είπε: "Μου φαίνεται καταπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι εδώ στην Αθλέτικ που προσφέραμε για αυτόν τον καλό σκοπό. Αύριο (σήμερα) θα ενημερώσω τον Ερνέστο, αλλά και τους παίκτες για το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι η ικανοποίησή τους θα είναι ανάλογη με την δική μου". Σήμερα, πριν λίγο, το μήνυμα του Ασπιάθου που έφτασε στο κινητό μου, έκανε αναφορά στο άρθρο της Deia και κατέληγε: "Οι παίκτες νιώθουν περήφανοι για την συμμετοχή τους στην δημοπρασία αυτή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ