ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αταλάντα σε Βαλένθια: "Τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα"

Atalanta's coach Gian Piero Gasperini looks on during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Atalanta's coach Gian Piero Gasperini looks on during the Europa League group E soccer match between Everton and Atalanta at the Goodison Park stadium in Liverpool, England on Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Αταλάντα απάντησε στην τοποθέτηση της Βαλένθια ότι ο Γκασπερίνι έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές όσων συμμετείχαν στον αγώνα των δύο ομάδων τονίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Η εξομολόγηση του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στην "Gazzetta dello Sport" πως δεν αισθανόταν καλά στην Ισπανία και πως είχε συμπτώματα κορονοϊού πριν το δεύτερο ματς της Αταλάντα με την Βαλένθια για τους "16" του Champions League (η ρεβάνς του 4-1 υπέρ των Ιταλών στο Μιλάνο) δεν άρεσε καθόλου στους Βαλενθιάνους.

Έτσι, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του τεχνικού της "Dea", υπήρχε τοποθέτηση από πλευράς Βαλένθια, με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να κατηγορούν τον έμπειρο τεχνικό πως με τη συμπεριφορά του να κρύψει το πρόβλημά του, έθεσε ζωές ανθρώπων σε κίνδυνο.

Ο Ιταλός κόουτς δεν θέλησε να απαντήσει, ωστόσο το έπραξε η Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα με τοποθέτηση λίγων λέξεων ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά της τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ ο Γκασπερίνι δεν είχε πυρετό ή κάποιο άλλο σύμπτωμα όσο ήταν στην Ισπανία.

"Στην διάρκεια του αγώνα τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα και ο προπονητής μας δεν είχε ποτέ πυρετό ή άλλα προβλήματα πριν και κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία" ανέφεραν οι άνθρωποι της Αταλάντα..

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ