ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασυγκράτητος Iμπραχίμοβιτς: Τα έβαλε με μέλος του αντίπαλου προπονητικού τιμ

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates scoring a goal during the second half of the team's MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) celebrates scoring a goal during the second half of the team's MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό σόου με το χατ-τρικ κόντρα στην Λος Άντζελες FC που έδωσε τη νίκη στους Γκάλαξι αλλά φρόντισε να κλέψει την παράσταση και μετά το φινάλε, με τη λεκτική του επίθεση σε μέλος του τεχνικού τιμ της αντίπαλης ομάδας (VIDEO).

Το να προκαλείς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου και αυτό το αντιλήφθηκαν τα μίντια στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του μεγάλου τοπικού ντέρμπι μεταξύ των Λος Άντζελες Γκάλαξι και των Λος Άντζελες FC.

Και αυτό γιατί όλη την εβδομάδα ο Σουηδός δεχόταν ερωτήσεις για τον πρώτο σκόρερ τη φετινή σεζόν στο MLS, Κάρλος Βέλα, με τον "Ίμπρα" να απαντάει στο γήπεδο πετυχαίνοντας τρία γκολ έναντι δύο του Μεξικανού επιθετικού και να ισχυρίζεται στο φινάλε πως αυτός είναι ο κορυφαίος της Λίγκας.

Δεν ήταν όμως μόνο οι αναφορές του σε... Fiat και Ferrari που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού μετά το ντέρμπι αλλά και ένας καυγάς στον οποίο πήρε μέρος, με ένα μέλος του τεχνικού τιμ της αντίπαλης ομάδας να τον κατηγορεί για ένα σπρώξιμο Ίμπραχίμοβιτς σε παίκτη της ομάδας του και την απάντηση να είναι δυναμική.

"Άντε γαμ@@@@ και πήγαινε σπίτι σου", ήταν μία από τις αρκετές άκομψες εκφράσεις που του αφιέρωσε ο εκνευρισμένος Ίμπρα, λίγο πριν... ηρεμήσει και υπενθυμίσει στους φανς του πως "Εγώ είμαι το LA".

Photo Credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ