ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασύλληπτο: Σύλλογος "πέθανε" έναν παίκτη του και πέτυχε να προκαλέσει αναβολή αγώνα!

Ασύλληπτο: Σύλλογος "πέθανε" έναν παίκτη του και πέτυχε να προκαλέσει αναβολή αγώνα!

Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία ομάδα για να προκαλέσει αναβολή σε παιχνίδι της; Να προσποιηθεί πως παίκτης της βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα! Όταν όμως ανακαλύφθηκε η απάτη...

Η ποδοσφαιρική ιστορία που θα διαβάσετε στις παρακάτω αράδες μοιάζει περισσότερο με ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη στην Ιρλανδία.

Πρωταγωνίστρια η Ballybrack FC που αγωνίζεται στην Leinster Senior League (αποτελείται από 20 κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης και της Senior Division, της τρίτης κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ιρλανδίας) η οποία προκειμένου να πετύχει την αναβολή σε παιχνίδι της που ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Arklow, ανακοίνωσε το θάνατο παίκτη της!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς παράγοντα του συλλόγου, ο Φερνάντο Νούνο Λα Φουέντε βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που είχε επιστρέφοντας σπίτι του μετά από την προπόνηση, το βράδυ της περασμενης Πέμπτης.

Η είδηση σόκαρε άπαντες και έτσι στα ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ασύλληπτο: Σύλλογος "πέθανε" έναν παίκτη του και πέτυχε να προκαλέσει αναβολή αγώνα!

Όλα και όλα ωραία μέχρι εδώ, μόνο που υπάρχει μία μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια που "χαλάει" την ιστορία που έφτιαξε η Ballybrack FC και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο παίκτης... ζει και βασιλεύει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Galway!

Ναι, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από την Ballybrack FC, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται πως κάτι... παράξενο είχε συμβεί όταν οι συμπαίκτες του στην Galway τον έβγαλαν έξω από το γκρουπ που είχαν όλοι μαζί στο WhatsApp για να επικοινωνούν.

"Ήμουν στο σπίτι μου και έπαιζα video games όταν με πήραν από την ομάδα και μου είπαν "Έχεις γίνει σελέμπριτι... Κάπως έτσι έμαθα ότι είχα πεθάνει. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έκαναν αλλά εγώ το βρίσκω λίγο αστείο. Βασικά δεν έχω πεθάνει", δήλωσε ο παίκτης σε παρέμβασή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, προσθέτοντας πως χρειάστηκε να πάρει άμεσα τη μητέρα του για να την ενημερώσει για το τι είχε συμβεί.

Όπως ήταν λογικό, η αποκάλυψη της απάτης έφερε την Ballybrack σε εξαιρετικά άβολη θέση, με την ομάδα να ζητάει συγγνώμη από τον πρώην παίκτη της (την οποία αποδέχτηκε) και να ανακοινώνει πως απέλυσε τον άνθρωπο που διέδωσε την ψευδή είδηση!

"Την περασμένη Παρασκευή δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα από συλλόγους που ανακοίνωσαν το θάνατο του παίκτη και την ανάγκη να αναβληθεί το παιχνίδι της ομάδας του.

Τα πράγματα όμως άρχισαν να παίρνουν διαφορετική τροπή όταν ήρθαμε σε επαφή με το σύλλογο για να δούμε αν θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια του ανθρώπου και να δούμε αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο", δήλωσε για την απίστευτη υπόθεση ο πρόεδρος της Leinster Senior League, Ντέιβιντ Μόραν, και συνέχισε:

"Μας είπαν πως το πτώμα είχε ήδη επιστρέψει στην Ισπανία, κάτι που δεν είχε συμβεί. Είναι συγκλονιστικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να αναβληθεί ένα ματς. Θα πρέπει κάτι να μην πηγαίνει καλά μέσα σου για να προβαίνεις σε τέτοια πράξη".

Ασύλληπτο: Σύλλογος "πέθανε" έναν παίκτη του και πέτυχε να προκαλέσει αναβολή αγώνα!

Για όσους αναρωτιούνται ποιά θα είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί στην Ballybrack, όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη (29/11) η Leinster Senior League για να ανακοινώσει την ετυμηγορία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ