ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"As" για Αζάρ: "Τώρα ή ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Εντέν Αζάρ δεν θέλει να μείνει άλλο στην Τσέλσι, όπως αναφέρει η "As", οι σχέσεις των αστεριών της ομάδας με τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι στο απροχώρητο και ο Βέλγος κοιτάζει την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Τι ισχύει με τον Μάρκος Αλόνσο.

Τα μεγάλα αστέρια της Τσέλσι έχουν πολύ κακές σχέσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι και η εξάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι μπλε έχουν κατρακυλήσει στην έκτη θέση, ο στόχος του Champions League δυσκολεύει και ο Ιταλός προπονητής έχει χάσει τα ερείσματά του μέσα στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "As", ο Εντέν Αζάρ είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του και κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Ο 28χρονος Βέλγος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020, αλλά δεν προτίθεται να το ανανεώσει και η σκέψη του βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. "Τώρα ή ποτέ", είναι αυτό που έχει στο μυαλό του Αζάρ για τη "βασίλισσα".

Οι Μαδριλένοι θέλουν εδώ και καιρό τον Αζάρ, κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φέρουν στο "Μπερναμπέου", ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεν κρύβει ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι σχέσεις του ίδιου και άλλων συμπαικτών του με τον Σάρι είναι σε οριακή κατάσταση, γι' αυτό και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα.

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΝΣΟ

Ο Μάρκος Αλόνσο είναι μια ακόμη περίπτωση παίκτη της Τσέλσι που ενδιαφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το περασμένο καλοκαίρι ο Λοπετέγκι έβαλε... φρένο στη μετεγγραφή του και ο ίδιος ανανεώσε ως το 2023 με τους Λονδρέζους. Αυτό κάνει την δική του περίπτωση πιο δύσκολη σε σχέση με του Αζάρ, όμως ο ίδιος ενδιαφέρεται να παίξει στη Ρεάλ, δεν περνάει καλά στο "Στάμφορντ Μπριτζ", επομένως τίποτα δεν αποκλείεται και με τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης Β' το 2008.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ