ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρχισε τη χημειοθεραπεία ο Μιχαΐλοβιτς

AC Milan's Sinisa Mihajlovic during the Serie A soccer match between Palermo and Milan, in Palermo, Italy,Wednesday Feb. 3,  2016. (AP Photo/Alessandro Fucarini)
AC Milan's Sinisa Mihajlovic during the Serie A soccer match between Palermo and Milan, in Palermo, Italy,Wednesday Feb. 3, 2016. (AP Photo/Alessandro Fucarini) AP PHOTO/ALESSANDRO FUCARINI

Η Μπολόνια ενημέρωσε πως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υποβλήθηκε την Πέμπτη (18/07) στην πρώτη χημειοθεραπεία προκειμένου να καταπολεμήσει την οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Η είδηση πως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πάσχει από λευχαιμία προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όπως δήλωσε κι ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός, δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη.

Ο 50χρονος προπονητής εισήχθη την περασμένη Δευτέρα (15/07) στο Sant’Orsola Hospital’s Istituto Seragnoli προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη άρχισε τις χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει την οξεία μυελογενή λευχαιμία, όπως ενημέρωσε η Μπολόνια.

Θυμίζουμε πως ο Μιχαΐλοβιτς, παρά το πρόβλημα υγείας, παραμένει κανονικά στον πάγκο των "ροσομπλού", όντας σε διαρκή επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο του, ειδικά τις ημέρες που δεν θα μπορεί να δίνει το παρών τόσο στην προετοιμασία όσο και γενικότερα στις προπονήσεις.

Photo Credits: AP Photo/Alessandro Fucarini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μιχάιλοβιτς για το πρόβλημα της υγείας του: "Τέλειωσαν τα δάκρυα, έτοιμος να παλέψω"
Μιχάιλοβιτς: Οι οπαδοί της Μπολόνια έδειξαν την αγάπη τους με μοναδικό τρόπο
Συγκλονίζει ο Μιχάιλοβιτς: "Έχω λευχαιμία, θα κερδίσω τη μάχη για τα παιδιά μου"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ