ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ και Ρεάλ στα... πόδια του Ερέρα

Porto's Hector Herrera celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group G soccer match between FC Porto and RB Leipzig at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's Hector Herrera celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group G soccer match between FC Porto and RB Leipzig at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Σε μήλον της έριδος έχει μετατραπεί ο Έκτορ Ερέρα για τις Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες θα δώσουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης για να... δαγκώσουν μεταγραφικά τον Μεξικανό χαφ της Πόρτο.

Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης πρωταγωνιστούν στην μεξικάνικη... σαπουνόπερα της απόκτησης του Έκτορ Ερέρα, ωστόσο η Πόρτο διατηρεί τον ρόλο του σκηνοθέτη, αφού αποτελεί (παραδοσιακά) σκληρό διαπραγματευτή.

Το "σκυλί" στον άξονα της Πόρτο έθελξε με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να ανεβάσει κατακόρυφα τις ποδοσφαιρικές του μετοχές, προσελκύοντας τα μεταγραφικά βλέμματα κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Sun", "κανονιέρηδες" και "μερένγκες" συγκρούονται στο πεδίο της μεταγραφικής μάχης, με έπαθλο τον βιονικό μέσο των "δράκων" του Οπόρτο.

Υποσημείωση, ότι το συμβόλαιο του 28χρονου σκληροτράχηλου χαφ με την ομάδα του πορτογαλικού λιμανιού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέλιξη που ενδέχεται να καθορίσει την έκβαση της ποδοσφαιρικής μονομαχίας για τα πόδια του Μεξικανού άσου.

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι καθ' οδόν για τη Μίλαν, με τους Λονδρέζους να έχουν προκρίνει ως διάδοχη λύση τον διεθνή με την "El Tri" άσο, ώστε να καλύψει τον χώρο ευθύνης του 27χρονου Ουαλού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Mirror", ο Ουνάι Έμερι έχει ζητήσει επιτακτικά τον ερχομό του Ερέρα στο "Emirates", ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς ο λάτιν μέσος βρίσκεται στο... μόνιτορ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, ενώ στον χορό δεν αποκλείεται να μπουν κι άλλοι top class σύλλογοι.

Όπως και να 'χει, το όνομα του άσου της Πόρτο θεωρείται από τα πιο hot της αγοράς, ενώ σε μερικούς μήνες θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του, δίχως να επωφεληθούν οικονομικά οι "δράκοι".

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος της Ιβηρικής χερσονήσου είχε δαπανήσει 11 εκατ. ευρώ για να φέρει στο "Ντραγκάο" τον Ερέρα από την Πατσούκα το 2013. Πέντε χρόνια αργότερα η "έξυπνη βόμβα" μοιάζει έτοιμη να... σκάσει στα χέρια της Πόρτο, η οποία κινδυνεύει να χάσει τζάμπα το σημείο αναφοράς της στη μεσαία γραμμή.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ