ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνητικός με το πείραμα της Bundesliga ο Ντεσάμπ

Αρνητικός με το πείραμα της Bundesliga ο Ντεσάμπ
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τάχθηκε υπέρ της απόφασης που πάρθηκε στην Γαλλία για την οριστική διακοπή της Ligue 1 και ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει καθόλου η εικόνα της διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Επικριτικός απέναντι στην Bundesliga που επέστρεψε στη δράση αλλά με τους παίκτες να αγωνίζονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες, εμφανίστηκε με συνέντευξή του στην "Parisien" ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

"Είδα την Bundesliga και κάποιες εικόνες μού φαίνεται πως δεν ταιριάζουν η μία δίπλα στην άλλη.

Βλέπω παίκτες που παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα με διεκδικήσεις, με τάκλιν, με συνεχείς επαφές και μετά βλέπω στην κερκίδα τους αναπληρωματικούς που φορούν μάσκες και είναι σε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω. Στην κερκίδα το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο; Τι ασυνέπεια είναι αυτή; Δεν μου αρέσει καθόλου", τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, ο οποίος για την απόφαση της χώρας του να διακόψει οριστικά τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Ligue 1, είπε:

Αρνητικός με το πείραμα της Bundesliga ο Ντεσάμπ
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

"Είναι μία απόφαση της κυβέρνησης που μου φαίνεται λογική και σοφή. Και πρέπει να την αποδεχτούμε.

Όσον αφορά στην επιστροφή στη δράση στα άλλα πρωταθλήματα, αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Δείτε τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε Ισπανία και Αγγλία: αυτές οι δύο μεγάλες χώρες σχεδιάζουν την επανεκκίνηση της ισπανικής Λίγκας και της Premier League αλλά αποφάσισαν να μην ξαναρχίσουν τα γυναικεία πρωταθλήματα, όπου ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού είναι μικρότερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ