ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνητικός για την εθνική Ιταλίας ο Αντσελότι

Bayern's coach Carlo Ancelotti during a Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's coach Carlo Ancelotti during a Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Κάρλο Αντσελότι απέρριψε την πρόταση της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Αρνητικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας παρουσιάζεται ο Κάρλο Αντσελότι. Ο έμπειρος κόουτς απέρριψε την πρόταση που του έγινε από την Ομοσπονδία, σύμφωνα με την "Corriere dello Sport". Ο λόγος είναι ότι θα κάθεται πιθανότατα σε πάγκο συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αν και ήταν η πρώτη επιλογή, πλέον δεν βρίσκεται στο... κάδρο, με τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κλάουντιο Ρανιέρι να συγκεντρώνουν αυτή την στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για τον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα", η οποία έμεινε εκτός Μουντιάλ, χάνοντας στα μπαράζ από την Σουηδία.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ