ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνείται να χάσει η εθνική Ιταλίας!

Αρνείται να χάσει η εθνική Ιταλίας!

Η εθνική Ιταλίας έγραψε ιστορία με το 2-1 κόντρα στη Νορβηγία καθώς συμπλήρωσε 50 σερί ματς αήττητη στα προκριματικά μεγάλων διοργανώσεων. Το 1999 η τελευταία εντός έδρας ήττα για την "σκουάντρα ατζούρα"!

Ο Αντόνιο Κόντε οδήγησε την εθνική Ιταλίας στην τελική φάση του Euro 2016 που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία αλλά παράλληλα μπορεί να είναι υπερήφανος για ένα ακόμα γεγονός που αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μένοντας αήττητη και σε αυτή την προκριματική φάση, η "σκουάντρα ατζούρα" συμπλήρωσε 50 συνεχόμενους αγώνες που είτε νικάει είτε φέρνει ισοπαλία σε προκριματικά Euro ή Μουντιάλ, με την τελευταία της ήττα να καταγράφεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2006!

Αρνείται να χάσει η εθνική Ιταλίας!

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι ισοφάρισε στο 73ο λεπτό τη Νορβηγία...

Τότε, λίγο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Γερμανίας και το τέταρτο αστέρι που ράφτηκε στη φανέλα των "ατζούρι" ήρθε η ήττα από τη Γαλλία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Euro 2008, σε ένα ματς που στον πάγκο των Ιταλών καθόταν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι έχοντας διαδεχτεί τον Μαρτσέλο Λίπι.

Αρνείται να χάσει η εθνική Ιταλίας!

... και ο Γκρατσιάνο Πελέ χάρισε τη νίκη στους "ατζούρι" στο 82ο λεπτό

Όσον αφορά σε αγώνες για προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Ιταλία είναι αήττητη εδώ και 30 ματς (24 νίκες - 6 ισοπαλίες) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία εντός έδρας ήττα της σε ματς προκριματικών ήρθε πριν 16 χρόνια: όταν έχασε με 3-2 από τη Δανία τον Σεπτέμβριο του 1999...

Ιταλία - Νορβηγία 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ